zondag 18 juli 2010

Nog een tasje

Dit tasje is bijvoorbeeld leuk om een kadobon in te "verpakken". Het papier is van een van de Vintageblokjes van Action, de roosjes komen ook daar vandaan. De bloemblaadjes zijn van een bosje namaak-bloemen wat iemand weg wilde gooien, ik heb er een paar op maat geknipt om het doosje mee te versieren. Als je op de afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken. Het patroon kun je downloaden door op de afbeelding hier onder te klikken waarna deze wordt vergroot. Klik dan met rechts op de grote afbeelding en kies voor de optie "Afbeelding opslaan als". Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat onder dit berichtje.

Koker tasje

Dit tasje heb ik gemaakt van een kokertje waar pringles in zaten. Het is nog niet helemaal geworden zoals ik het wilde, maar al doende leert men, niet dan. Het dessinpapier is van K&Company: "Berry Sweet". In het kokertje zitten babyslofjes en omdat we nog niet weten of het een jongen of een meisje zal zijn, heb ik de beschuitjes met roze én met lichtblauwe muisjes bestrooid. Op de website van Hilly staat een beschrijving met foto's hoe je van een koker een tasje kunt maken. Klik op haar site aan de linkerkant op "Online Workshops" en scrol dan tot 3/4 naar beneden. Als je op de afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

vrijdag 16 juli 2010

Chocolade

Ik zag af en toe leuke doosjes met Merci reepjes er in en ik kon er geen patroon van vinden wat helemaal naar mijn zin was. Na wat passen, meten en uitproberen heb ik zelf een doosje gemaakt waar 5 reepjes in passen. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken. Dit is de buitenkant van de doosjes: En zo ziet de binnenkant er uit: Voor de liefhebbers heb ik het patroon getekend met de maten er bij. Je kunt het downloaden door op de afbeelding hieronder te klikken waarna deze wordt vergroot. Klik dan met rechts op de grote afbeelding en kies voor de optie "Afbeelding opslaan als". Ik vind het leuk als je daarna hier een berichtje achterlaat.

dinsdag 13 juli 2010

Cappuccino

In deze kaarten zit een zakje cappuccino. Als je op de afbeelding klikt dan kun je deze groter zien. Dit is de voorkant: En dit is de binnenkant van de kaarten:

Koffieboontjes.....

Dit heb ik gemaakt voor een vriendin die jarig is. De beker is van Xenos, de koffieboontjes zijn gekocht in de Wereldwinkel en er zitten ook zakjes in om twee lekkere kopjes cappuccino te maken. Als je op de afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

zondag 11 juli 2010

Mini thee mapje

In dit mapje kunnen twee theezakjes. Klik op een afbeelding dan kun je deze vergroot zien. Dit is de voorkant: En dit is de binnenkant:

Tomaten tasje

Dit tasje met snoeptomaatjes heb ik gemaakt voor iemand die morgen jarig is, maar die ook een beetje ziek is. Het tasjes patroon staat op de site van Truike Bron, je kunt het daar downloaden. Het papier wat ik gebruikt heb is van een Paper Pad van K&Company: "Berry Sweet". Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter zien.

Kaarten met thee

Deze twee kaarten heb ik gemaakt naar aanleiding van een workshop van TRUIKE BRON
Als je op een van de afbeeldingen klikt dan kun je deze groter zien. De kaarten als ze zijn dichtgevouwen: En zo zien ze er van binnen uit: