zondag 27 maart 2011

Vouwdoosje

Net even snel dit doosje gemaakt. Mijn dochter wil iemand postzegels kado geven en hier past precies een doosje zegeltjes in. ik heb het idee ook deze keer van Anneloes gekregen. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

Matzes doosje

Het idee voor dit doosje kreeg ik van Anneloes. Het dessinpapier is van een cardkit van Simpel Scrappen. De klaproosjes heb ik zelf gemaakt (met een bloemenpons en het hartje is gemaakt van de zonnetjespons). De afdrukjes van de stempels heb ik ooit gekregen (ik weet echt niet meer van wie). Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

zaterdag 26 maart 2011

Boek kaart

Deze kaart kwam ik tegen op het blog van Tina, zij heeft er een workshop voor gemaakt. Het dessinpapier wat ik heb gebruikt is van Basicgrey "Sugar Rush". Ik heb de afbeelding ingekleurd met Derwent Coloursoft. Verder spreken de foto's voor zich. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

donderdag 24 maart 2011

Girl

Deze kaart heb ik gemaakt voor een sketchuitdaging. Het dessinpapier is van Action. De afbeelding heb ik ingekleurd met Derwent Coloursoft. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

dinsdag 22 maart 2011

Beautiful....

Deze kaart heb ik gemaakt volgens een sketch. Het dessinpapier heb ik geprint. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

maandag 21 maart 2011

Portemonnee

Op verzoek gemaakt om kado te geven aan een man die met pensioen gaat en aan wie men geld wil gaan geven.
Het geld wat je er nu in ziet zitten is van mij.......voor de foto. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.
Dit is de voorkant:
De binnenkant met de labels:

Jarig

Vanmorgen heb ik een booklet gemaakt voor een jarige. Het dessinpapier is van Kruidvat (A4 pakket). Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.
De voorkant:
 De binnenkant met de labels:
De rondjes met ballon, taart en feestmuts hangen elk los aan een ijzerdraadje:

zondag 20 maart 2011

Nog een bloem

Ook de bloem op deze kaart is zelf gemaakt en het dessinpapier is van Action. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

Bloemen

Deze kaart heb ik gisterenavond gemaakt, de bloemen zijn zelfgemaakt met een van de scallopped cirkelstansen van de nestabillities van Spellbinder. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

Tekstkaart

Bij deze kaart mocht geen afbeelding gebruikt worden, alleen tekst. De bloemetjes heb ik zelf gemaakt. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

Lammetje

Deze kaart is gelift , dat was ook de opdracht....en pfftt.....ik vond dat nog best moeilijk. Er stond zo veel op de originele kaart. Elke keer zag ik weer een ander stukje cardstock of dessinpapier zitten wat ik nog niet gezien had en alles moest verwerkt worden op het gelifte exemplaar. Dit is mijn eindresultaat. Als je op de afbeelding klikt dan kun je hem groter bekijken.

vrijdag 18 maart 2011

Jubileumkaart

Deze heb ik al een poosje geleden gemaakt, maar ik kan hem nu pas laten zien omdat hij nog niet was aangekomen op zijn bestemming. Het is een soort mapje waar aan de binnenkant een tag in zit. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken. Dit is de voorkant:

De binnenkant:
Het label:

Roosjes

Vanmiddag een kaart met roosjes gemaakt. De roosjes heb ik zelf gemaakt door steeds 4 bloemetjes te snijden met Scal en de Cricut en diedan  in elkaar te plakken. Dessinpapier is van Action. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

Zonnebloem

Ik heb deze kaart gemaakt voor een sketch uitdaging. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.