zondag 26 juni 2011

Babykaart

Deze kaart heb ik gemaakt voor twee challenges tegelijk. De ene was met een sketch en bij de andere challenge was de opdracht "meten en weten". Die laatste opdracht vond ik niet gemakkelijk, maar omdat ik binnenkort een babykaart nodig heb, ben ik die gaan maken en ik vond de meetlat wel toepasselijk voor zo iets kleins wat tegelijk zo groots is. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.
De tekst vond ik op het blog van Madelief
De vlindertjes zijn gemaakt met een combiponsen set van Nellie Snellen

vrijdag 24 juni 2011

Twee kaarten

Deze kaarten heb ik gemaakt voor twee swap uitdagingen. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.
Bij de eerste kaart heb ik alleen tekst gebruikt. De randen zijn gemaakt met een stans en de bloemetjes en vlinders met de combinatie-ponsen van Nellie Snellen.

Bij de tweede kaart heb ik de bloemen gemaakt met ponsen van EK (linksboven) en van Nellie Snellen (rechtsonder). Verder heb ik stansen gebruikt van een swirlset van Quickutz. De afbeelding heb ik ingekleurd met Derwent Coloursoft.

donderdag 16 juni 2011

Challenge kaart

Deze kaart heb ik gemaakt met een sketch voor een Weekend Challenge. Het afdrukje is van Precious Moments, ingekleurd met Derwent Coloursoft. Het papier is van een Vintage block van Action. Als je op de afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

maandag 13 juni 2011

Schort kadoosje

Dit leuke doosje stond in het nieuwe magazine "Kadoosjes". De persoon voor wie dit is bestemd zorgde elke maand voor een heerlijk vegetarisch recept in de Nieuwsbrief van onze Wereldwinkel.
Achter in het doosje zit wat lekkers. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.


Drie albums

Een weekend Texel met een aantal familieleden én een mogelijkheid om bij FotoFabriek gratis drie fotoalbums te maken leverde dit resultaat op. De drie gratis albums waren zonder kaft en op de achterste pagina stond een reclame. Maar de reclame was goed weg te werken onder een dessinpapiertje en de kaften heb ik er zelf omheen gemaakt. Ik heb de albums kado gegeven en alleen de buitenkant op de foto gezet. Als je op de afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

Nog een Sugar Nellie

Ook dit is een afdrukje van Sugar Nellie. De kaart is gemaakt voor een challenge en het afdrukje heb ik ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden. Als je op de afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

Twee maal Sugar Nellie

De afdrukjes van deze stempels vind ik helemaal geweldig. De kaarten zijn gemaakt met een gegeven sketch voor een week-uitdaging. De eerste kaart heeft de uitdaging gewonnen. Ik heb beide afdrukjes weer ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

Baby kaart

Deze prachtige stempel afdruk is van Sugar Nellie. Ik heb hem ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden. Als je op de afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

Nog 2 swapkaarten

De roosjes op de eerste kaart zijn gemaakt met creatables. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

Twee swap kaarten

Deze twee kaarten heb ik gemaakt voor een maandelijkse swap. De eerste kaart is tegelijk een kaart voor een digi-uitdaging. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.