zondag 17 juli 2011

Doosje Bonbons

Dit doosje heb ik gemaakt en ik ga het aan mijn vriendin geven, gevuld met bonbons.
Het dessinpapier is van een kit van Simpel Scrappen, de bloem is gemaakt met spinnenwebpapier en de uitgestanste vormen op het deksel zijn gemaakt met een Shapeability van Spellbinders.
Ik krijg de kleuren niet helemaal juist op de foto, het doosje is hoofdzakelijk lila met paars en een paar andere kleurtjes her en der op het dessinpapier.
Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze vergroot bekijken.

Zomer

Deze kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van een uitdaging. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

Detail van het ijsje
Detail van de transparante filmstrip

vrijdag 15 juli 2011

Plat doosje

Dit doosje heb ik zo maar gemaakt. Het dessinpapier is van K & Company. Ik heb voor de binnen- en buitenkant Nestabillities en Creatables gebruikt. De tekst aan de binnenkant is geprint. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken. De bovenkant:

Zijkant:
Binnenkant:

dinsdag 12 juli 2011

Bedank kaartjes

Vandaag heb ik bedank kaartjes gemaakt voor een paar mensen. Het zijn geen ingewikkelde kaarten, het gaat om het idee. Ik heb creatables gebruikt van Marianne Design en van Nellie Snellen. Het designpapier is van BoBunny en Jillybean. De tekst op het cardstock aan de binnenkant van de kaart (links en rechts) is geprint. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.
Dit is de voorkant:

De binnenkant:

Detailfoto:

Zes stuks: