maandag 22 augustus 2011

Boekje van CD hoesjes

Omdat ik mee ga doen aan een swap en daarvoor een soort "boekje" nodig had, heb ik dit gemaakt.
De uitleg staat op het blog van Tineke. Ik heb geen CD hoesjes en heb ze daarom zelf gemaakt van printpapier. Alle randjes zijn gedistressed en de bloem voor op is ook zelf gemaakt. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken. Dit zijn de voor- en achterkant van het boekje:
Een detailfoto van de zelfgemaakte bloem:
De binnenkant met de envelopjes, alles beplakt met dessinpapier:

vrijdag 5 augustus 2011

CD doosje

Dit patroon vind je op deze Website. Ik wist zelf niet zo goed waar de plakrand vast gezet moest worden. Het resultaat ziet er bij mij zo uit. Het dessinpapier is van Aldi. De stempelafdruk is ingekleurd met Derwent Coloursoft. Verder heb ik een paar mallen en de Big Shot gebruikt. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.
 En nog een detailfoto:

donderdag 4 augustus 2011

Zee kaart

De afbeelding is een afdruk op mini-canvas van een foto die ik heb gemaakt op het strand hier in Castricum. De lijst heb ik gemaakt van houtjes van een placemat. De zeesterretjes, schelpjes en het stukje kant had ik nog liggen in mijn vergaarbak. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.
Detailfoto van de schelpjes:
Detailfoto van de zeesterretjes:

woensdag 3 augustus 2011

Nog een surprisekaart

Deze kaart heb ik gemaakt voor een jarige en ik heb in het zakje een label en een klein presentje gedaan. Het dessinpapier is van Aldi. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.
Dit is de voorkant van de kaart:

Zo schuif je hem open:

En dit is het label dat in het zakje in de kaart zit:

dinsdag 2 augustus 2011

Meisje

Deze kaart heb ik gemaakt voor een verrassings swap. Het dessinpapier is van de Juli kit van Simpel Scrappen. De afbeelding is ingekleurd met Derwent Coloursoft. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken.

Surprise kaart

Ik kreeg laatst een kaart toegestuurd van Anneloes met daarin een zakje met een verrassing er in. Dat vond ik zo leuk dat ik het model heb nagemaakt om er voor een jarige een kadobon in te doen. Het dessinpapier is van Aldi. Als je op een afbeelding klikt dan kun je deze groter bekijken. Dit is de voorkant van de kaart:

Zo open je de kaart:

En zo ziet hij er van binnen uit.